Medio 2014 is een nieuwe businessclub gestart, die de verbinding legt tussen jonge, ondernemende Rotterdammers en het Rotterdams Philharmonisch Orkest.

Topkwaliteit (artistiek en zakelijk)
Bij V staat kwaliteit voorop. We organiseren unieke bijeenkomsten die een combinatie zijn van muziek, cultuur, ondernemen en netwerken. Het artistieke deel wordt verzorgd door Rotterdams Philharmonisch Orkest. V is mede op initiatief van het Gilde van bedrijfsbegunstigers tot stand gekomen. In dit Gilde zijn bekende bedrijven en ondernemers verenigd die een grote bijdrage leveren aan het orkest. V heeft hiermee toegang tot een bijzondere en exclusieve groep van ondernemers die aan elke bijeenkomst van V een bijdrage zullen leveren.

Nieuwe generatie leiders
Talentvolle professionals die zaken op een totaal andere manier bekijken. Daar richten wij ons op bij V. We zorgen voor een evenredige vertegenwoordiging van de branches binnen V en we letten op een Rotterdamse link.  Je kan lid worden tot en met je 45ste levensjaar met een uitloop tot je 49e.

De naam “V”, Vijf
De naam V staat voor de Vijfde symfonie van Beethoven, één van de bekendste en meest gespeelde composities van de klassieke muziek. Het bekende motief “ta ta ta taa” was de begintune van het BBC News tijdens de Tweede Wereldoorlog. In morse staat deze tune voor de letter V. De V van Victory of de V van Vijf. Vijf waarden kenmerken naar ons idee zowel de klassieke muziek als de zakelijke wereld: leiderschap, harmonie, kracht, verbinding en inspiratie.

Ten goede aan het orkest
Het lidmaatschap van V kost € 549,- excl. btw per jaar. Uit deze contributie worden jaarlijks de kosten gedekt van een viertal unieke bijeenkomsten. Het meerdere komt ten goede aan het Rotterdams Philharmonisch Orkest.

Een pro-actief bestuur
Het bestuur van V, bestaand uit jonge ondernemers en professionals, heeft als doel een unieke en diverse groep mensen bij elkaar te brengen die de energie vertegenwoordigen van de nieuwe en innovatieve economie. Lees meer over de bestuursleden.

Meer weten?
Neem contact op met een van de bestuursleden of met Danny van der Weel dannyvanderweel[at]rpho.nl | 06–21 527 119