image003

Peter Goedvolk

Rotterdammer. Ondernemer. Investeerder. En dat allemaal in hart en nieren. Argos, First Dutch, Rotterdam Port Fund, Count en meer. Het indrukwekkende Curriculum Vitae van Peter Goedvolk laat zich niet gemakkelijk samenvatten. Met trots nodigen we je dan ook van harte uit om op 21 februari deelgenoot te worden van zijn verhaal. Hierbij zal het zakelijke de context vormen voor zijn persoonlijke verhaal. Voor deze gelegenheid hebben we een plek gevonden waar zakelijke groei en persoonlijke ontwikkeling elkaar ontmoeten.

De Nieuwe Poort
We zijn te gast bij de Nieuwe Poort. Dit huis voor ontmoeting en inspiratie heeft zijn oorsprong op de Amsterdamse Zuidas en heeft sinds enkele jaren een vestiging op een steenworp afstand van de Doelen. In de plint van het groothandelsgebouw bestiert Rob Ittman deze sfeervolle en inspirerende plek. 

Muzikale omlijsting
Uiteraard mag je van ons verwachten dat we voor passende muzikale omlijsting zorgen. Speciaal voor deze avond zullen Loortje van den Brink (eerste viool), Rachel Brown (tweede viool), Veronika Lénártová (altviool) en Mario Rio (cello) twee delen uit Haydn’s ‘Die sieben letzten Worte unseres Erlösers am Kreuze‘ ten gehore brengen.

Programma
17.30 uur Inloop
18.30 uur Peter Goedvolk
19.30 uur Diner
20.15 uur Muziek door musici van het RPhO
20.40 uur Rob Ittman, De Nieuwe Poort

Aansluitend Borrel

Ben je erbij…
Het is een avond om naar uit te kijken. Laat je middels een reply op de uitnodigingsmail weten of je erbij bent?

…en neem je iemand mee?
Groei is goed voor een businessclub én voor het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Ken je een ambitieuze Rotterdammer waarvan je denkt dat hij of zij past bij onze club, laat het weten en wij zorgen dat je introducé op de gastenlijst komt.

We kijken er bijzonder naar uit jou (en je introducé) te ontmoeten op 21 februari!