23-24_nov_2017_lahav_shani_67_credit_marco_borggreve_webopt

Het debuut van Lahav Shani. Brahms, Dvořák & Ravel

Het nieuwe seizoen zijn we met twee sprankelende evenementen van start gegaan. In september bezochten we de betoverende familievoorstelling onder leiding van Elim Chan: de Vuurvogel. In oktober was er exclusieve rendez-vous voor Business Club V leden tijdens de repetitie Olivier Messiaen’s Turangalîla-symfonie. Afgaande op de enthousiaste reacties zijn we van zins gedurende het seizoen vaker dit type kleinere bijeenkomsten te organiseren.

De première: het debuut van Lahav Shani
Op vrijdag 24 november staat er iets heel bijzonders op de agenda; het debuut van Chef Dirigent Lahav Shani met Dvořák’s Ouverture Carnaval, het Pianoconcert in G van Ravel en Brahm’s Vierde Symfonie. Met Francesco Piemontesi op piano belooft het een sprankelend, veelzijdig en veelkleurig programma te worden.

De V van VIP Room
Uiteraard zullen we niet alleen genieten van de betoverende klanken van ons orkest, er zal ook voldoende gelegenheid zijn om in stijl en in goed gezelschap het glas te heffen en vooruit te blikken op het komende concertseizoen en op ons programma voor het komende jaar. Dat doen we in de exclusief voor ons toegankelijke VIP Room.

Op deze avond zijn zowel jij als je partner van harte welkom!

Programma
19.00 – Inloop, de Doelen, ingang artiesteningang kruisstraat 2
19.15 – Ontvangst, VIP-Room
19.50 – Toelichting concertprogramma door Programmeur Floris Don
20.15 – Concert deel 1
21.00 – Pauze, ontvangst in de VIP-Room
21.25 – Concert deel 2
22.15 – Einde concert

Ben je erbij?
Laat weten of je komt en of je met je partner komt. Dat kan per mail aan Danny van der Weel. Introducés en hun partner zijn natuurlijk van harte welkom.

We kijken ernaar uit je op 24 november weer te zien!

Met muzikale groet,
Het bestuur van V