18319260_1683907818291422_6343180429141933415_o

Betovering voor jong en oud tijdens het Gergiev Festival

Kinderen welkom! Zoals iedereen weet legt Vijf de verbinding tussen jong, ondernemend Rotterdam en het Rotterdams Philharmonisch Orkest.

Deze keer een familievoorstelling als een extra event. Je kinderen, neefjes en/of nichtjes zijn ook welkom. En dat is een fantastische beleving voor jong en oud!

Lees hier de originele uitnodiging:

Nu de zomer langzaam afscheid neemt is het weer tijd voor muziek en goed gezelschap. Onze jaarkalender wordt as we speak gevuld, echter één evenement willen we graag nu al bij je onder de aandacht brengen.
Gergiev Festival – De Vuurvogel – een betovering voor jong en oud.

Op zondag 17 september speelt het orkest tijdens het Gergiev Festival een betoverende familievoorstelling onder leiding van Elim Chan. Op de adembenemende muziek van Stravinsky’s Vuurvogel zal Zandtovenaar – Gert van der Vijver – de mooiste tekeningen voor ons maken op een groot scherm. Dit wonderlijke verhaal van muziek en zand vertelt over een boze tovenaar, gevangen prinsessen, een jonge held en natuurlijk de Vuurvogel.

Deze unieke voorstelling is een uitgelezen kans je kinderen, neefjes of nichtjes vanaf ongeveer vier jaar in aanraking te laten komen met klassieke muziek. Met mooie muziek kan een mens immers niet vroeg genoeg beginnen!

14:45 – Creatief Voorprogramma
16:00 – Start Voorstelling (Grote Zaal)

Exclusief voor Business Club V Leden wordt er een rendezvous georganiseerd. Onder het genot van een drankje en natuurlijk limonade en lekkers voor de kleinsten blikken we samen vooruit op het nieuwe concertseizoen.
Businessclub V leden krijgen 25% korting op TOPRANG kaarten.
Toprang ticket: € 25,50
Toprang ticket (tot 26 jaar): € 10,-

Ben je erbij?
Laat weten met hoeveel volwassenen en kinderen je komt. Dat kan per mail aan Danny Van Der Weel, geef ook even aan waar de factuur heen gestuurd kan worden. (Ook als je al via de reguliere weg kaarten hebben besteld). Introducees en hun kinderen zijn natuurlijk van harte welkom op dit evenement.

We kijken er naar uit om jou, je partner, je kinderen, neefjes en/of nichtjes te ontmoeten op 17 september bij de Vuurvogel!