• Floris Vervat

  Vice voorzitter

  Floris is geboren en getogen Rotterdammer. Klassieke muziek speelt pas weer de laatste jaren een belangrijke rol in zijn leven. Natuurlijk heeft hij deze muziek meegekregen in zijn jeugd, maar pas toen hij 30 werd leefde de interesse weer op. Hij leerde wat een rust, kracht en samenspel hier allemaal in zit. Eigenlijk zeer vergelijkbaar met ondernemen. Deze ervaring vormt de overeenkomst met V. Het is Floris zijn stellige overtuiging dat alle ondernemende, en vooral jonge mensen energie krijgen van deze ervaring en overeenkomst tussen ondernemen en klassieke muziek. Floris onderneemt met twee organisaties, Jeeves en Senior Service.

 • Liam Verheul

  Lid

  Liam is naar Rotterdam gekomen om te studeren om vervolgens nooit meer weg te gaan! Hij werkt in Den Haag bij KPN. Met zijn vrouw Carolien bezoekt hij regelmatig klassieke concerten, waarbij het hem opvalt dat de gemiddelde leeftijd wel erg hoog ligt. Hij is bestuurslid bij Business Club V geworden om met Rotterdamse leeftijdsgenoten te netwerken en hen bij klassieke muziek te betrekken, maar bovenal om het Rotterdams Philharmonisch Orkest te ondersteunen.

 • Rogier van IJperen

  Lid

  Rogier is elke keer weer opnieuw ontroerd wanneer hij het Rotterdams Philarmonisch Orkest ziet spelen. Rogier kan zich prima vinden in de Vijf waarden van businessclub Vijf die naar ons idee zowel de klassieke muziek als de zakelijke wereld kenmerken: leiderschap, harmonie, kracht, verbinding en inspiratie. Rogier is in het dagelijks leven actief in de relatiebemiddeling. Liefde en muziek passen heel goed bij elkaar.

 • Bastiaan van de Werk

  Voorzitter

  Als Rotterdams ondernemer (eigenaar / oprichter van marketing en communicatiebureau Roos & van de Werk) is Bastiaan in de regio actief op het gebied van ondernemerschap, creativiteit en cultuur. Bastiaan is een muzikaal omnivoor – van dance tot Debussy, van techno tot Tsjaikovski – het staat allemaal in zijn playlist.

  Bastiaan gaat altijd op zoek naar de onverwachte combinaties. Want juist uit verrassende verbindingen worden verrassende inzichten en nieuwe ideeën geboren.

  Het Rotterdams Philhamisch Orkest is een toporkest dat een toppubliek verdient. Jonge, ondernemende Rotterdammers horen bij dat publiek. Daar wil hij zich met liefde voor inzetten.

 • Cecile Westerhuis

  Lid

  Cecile maakte zo'n 10 jaar geleden voor het eerst kennis met het Rotterdams Philharmonisch Orkest tijdens de gratis woensdagmiddag-lunchconcerten in De Doelen, aan de overkant van haar werk als advocaat bij NautaDutilh. Sindsdien bezoekt zij met regelmaat voorstellingen; van Matthäus-Passion tot 'klassieke muziek light' tijdens bijvoorbeeld de zondagochtendconcerten. Het Rotterdams Philharmonisch Orkest presenteert zich op diverse, soms verrassende, manieren en biedt daardoor voor ieder wat wils. Businessclub V is bij uitstek het middel voor jong en ondernemend Rotterdam om, in goed gezelschap, van de vele verschijningsvormen van het Orkest te genieten